FINANCIEEL - LSBO-Hollands Kroon

Ga naar de inhoud

FINANCIEEL

Wilt u gebruik maken van onze Belastingservice?
We raden u aan om gebruik te maken van de hulp van onze deskundige vrijwilligers. Onze ervaring is namelijk dat het doe-het-zelven vaak niet helemaal goed gaat. Zelf doen neemt ook veel tijd in beslag en er veranderd steeds weer iets.
Kan ik zorgtoeslag krijgen?
Om zorgtoeslag te krijgen moet u aan een aantal  voorwaarden voldoen. Uw inkomen mag bijvoorbeeld niet te hoog zijn. Ook  uw vermogen (zoals spaargeld) mag niet te hoog zijn. Zorgtoeslag is een  bijdrage in de in de kosten van uw Nederlandse zorgverzekering.
Kan ik huurtoeslag krijgen?
Huurtoeslag is een bijdrage in de huurkosten.  Woont u in een huurhuis? Dan krijgt u misschien huurtoeslag. Hoe hoog de  toeslag is, hangt af van de huurprijs, uw inkomen, uw leeftijd en hoe u  woont. Is uw vermogen te hoog? Dan krijgt u geen huurtoeslag.
Schulddienstverlening door de gemeente Hollands Kroon
Heeft u problemen met het beheren van uw financiĆ«n  of heeft u schulden? Dan is het belangrijk dat u hulp bij ons zoekt.  Wij ondersteunen u bij het opzetten van kleine betalingsregelingen voor, maar pakken ook  grote schulden aan.
Bijzonder bijstand Hollands Kroon
Heeft u een laag inkomen en weinig vermogen (denk hierbij aan spaargeld,  de waarde van een auto, verzekeringen etc.)? En moet u opeens hoge  kosten maken die u niet kunt betalen van uw uitkering of loon en nergens  anders vergoed krijgt? Dan kunt u bijzondere bijstand aanvragen bij  ons.
Vrijwillige administratieve ondersteuners
In Hollands Kroon zijn vrijwillige administratieve  ondersteuners actief om een ieder te helpen die het zelf niet meer redt  op administratief gebied. We zien dat zowel jongere als oudere statushouders die niet meer weten hoe ze de eindjes aan elkaar moeten knopen.

Correspondentieadres.
Secretariaat LSBO-Hollands Kroon
Nieuweweg 26                                          
1761EH  Anna Paulowna
Bankrelatie: NL18 RABO 0330 7971 82
Ingeschreven bij de KvK : 7180 6539

Terug naar de inhoud