Zorgcentrums - LSBO-Hollands Kroon

Ga naar de inhoud

Zorgcentrums

Woonzorggroep Samen
Woonzorggroep Samen staat voor comfortabel wonen, deskundige zorg en professionele behandeling. Wij bieden huisvesting, zorg, behandeling, structuur en veiligheid aan mensen met een zekere zorgbehoefte.
Onze cliënten kunnen rekenen op professionele zorg, respect voor de privacy, menselijke warmte en persoonlijke aandacht. Wij ondersteunen met zorg, daar waar nodig en vinden het belangrijk dat cliënten hun zelfstandigheid zolang mogelijk behouden.
Het centraal bureau is gevestigd in Schagen. Onze woon-zorgcomplexen, zorgcentra en verpleeghuis bevinden zich in de gemeenten Harenkarspel, Schagen, Zijpe en Hollands Kroon. Vanuit twintig locaties leveren we zorg- en welzijnsdiensten, ook bij cliënten thuis.
Samen met onze 1600 medewerkers en vele vrijwilligers zetten wij ons er elke dag weer voor in om dit waar te maken. Met oog voor kleine dingen en een scala aan activiteiten. Wij werken in een hartelijke en gastvrije omgeving waarin de cliënt centraal staat. Onze gebouwen zijn modern en stijlvol ingericht.
Overigens zijn wij er niet alleen voor ouderen. Met onze professionele behandeling en revalidatie richten wij ons op volwassenen van alle leeftijden.

Zorgcentra
De zorgcentra van Woonzorggroep Samen bieden huisvesting, zorg, regelmaat, geborgenheid en veiligheid aan ouderen met een zorgvraag. De bewoners krijgen een breed pakket van zorgverlening, begeleiding en ondersteuning aangeboden. Daarbij vormen de eigen keuze en zelfstandigheid steeds het uitgangspunt.
In de naast de zorgcentra gebouwde aanleunwoningen wonen de mensen zelfstandig. Zij kunnen echter als zij dat willen gebruik maken van een aantal faciliteiten van het naastgelegen zorgcentrum zoals het alarmeringsysteem, de maaltijdservice of deelname aan activiteiten.


   Correspondentieadres.
   Secretariaat LSBO-Hollands Kroon
   Nieuweweg 26                                          
   1761EH  Anna Paulowna
   Bankrelatie: NL18 RABO 0330 7971 82
   Ingeschreven bij de KvK : 7180 6539

   Terug naar de inhoud