Tafeltje Dek je - LSBO-Hollands Kroon

Ga naar de inhoud

Tafeltje Dek je

Eet smakelijk en gezond!
Houdt u ook van een lekkere en verantwoorde
maaltijd? Dan kunt u van de gezamenlijke
maaltijdservice van Wonen Plus Welzijn en de
keuken van Woonzorggroep Samen gebruik maken.
U heeft volop keuze uit allerlei gerechten en
menu's. We houden rekening met uw dieetwensen,
gebruiken alleen de beste ingrediënten en bezorgen
Bezorging van de maaltijden
De maaltijden worden bij u thuis bezorgd door vrijwilligers van Wonen Plus Welzijn. De maaltijden worden bereid in de keuken van Woonzorggroep Samen. Wij hechten veel waarde aan smaakvolle en gezonde maaltijden. Door het eten koelvers aan te leveren, kunt u zelf bepalen op welk moment u de maaltijd verwarmt en opeet. U hoeft het alleen maar even in de magnetron te verwarmen. De maaltijden worden van maandag tot en met zaterdag bezorgd. U bepaalt zelf hoe vaak u een maaltijd wilt bestellen. En op welke dag(en). U kunt ook voor een tijdelijke periode een maaltijd afnemen. En mocht u van te voren al weten dat u visite krijgt? Dan kunt u ook een maaltijd bestellen voor uw visite.

Samenwerking Maxi vers
Voor de bereiding van de warme maaltijden gebruiken wij voornamelijk verse producten.
We werken daarin nauw samen met Maxivers. Maxivers levert aan Samen verse groenten, vlees, vis, zuivel en dergelijke. Zij maken gebruik van streekgebonden producten uit de kop van Noord-Holland. Precies het gebied waar Woonzorggroep Samen actief is.
Wij vinden het belangrijk dat er in onze maaltijden gebruik wordt gemaakt van streek- en seizoensgebonden producten. Zo komen de wortelen van kweker Rustenburg uit Opperdoes en worden de aardappelen ingekocht bij Mulleboom uit Oudkarspel.

Stel uw eigen maaltijd samen
Iedere dag heeft u keuze uit heerlijke, verse en seizoensgebonden gerechten en menu's. U bent vrij om hieruit uw eigen maaltijd samen te stellen. Van één, twee of drie gangen.

Ook iets voor u?
Ga naar www.wonenpluswelzijn.nl of neem contact op met ons servicepunt, Zijperweg 14 in Schagen. Het maaltijdservicepunt is iedere werkdag geopend van half 9 tot half 12 en is te bereiken via telefoonnummer 0224-273150.

Correspondentieadres.
Secretariaat LSBO-Hollands Kroon
Nieuweweg 26                                          
1761EH  Anna Paulowna
Bankrelatie: NL18 RABO 0330 7971 82
Ingeschreven bij de KvK : 7180 6539

Terug naar de inhoud